Olcsó repülőjegyek, online helyfoglalás...

Olcsó repülőjegyek, online helyfoglalás !!! Az oldal a online repülőjegyek helyfoglalásával, repülős utazásokkal, repülőjegyekkel kapcsolatos információkat és repülőjegy értékesítők ajánlatait tartalmazza...

Friss topikok

Link

Repülőjegyek

HTML

Hova szeretne utazni?

HTML

:)

2007.08.29. 22:05 Utazzon velünk :)

Mire ügyeljünk repülőutunk folyamán ? 2. rész :)

Fojtatás :)







Mi a tehendő ha nem férünk fel a gépre?


Általában minden légitársaság több jegyet ad el, mint amennyi hely van a gépen, statisztikailag meghatározható ugyanis az, hogy hányan nem utaznak el azok közül, akik jegyet váltottak. Fontos tudnivaló az, hogy ha mégis minden érvényes jeggyel rendelkező utas időben érkezik és a túlfoglalás miatt nem tudunk elutazni, a légitársaságok szállást és ellátást biztosítanak számunkra vagy gondoskodnak arról, hogy más útvonalon juthassunk el a kívánt célállomásra. Ezt a helyzetet úgy kerülhetjük el ha az utazás előtt 1-2 nappal telefonon vagy személyesen megerősítjük az utazási szándékunkat. Erre a British Airways-nél vagy más nagy légitársaságnál nincs szükség, de tengeren túli vagy észak-amerikai belföldi járatok esetében nem árt az elővigyázatosság.

Mit tegyünk ha lekéstük a gépet?

BA: Annak ellenére, hogy lekéstük a gépet, ne m minden esetben veszítjük el a jegy árát. A teljes árú turista valamint a business osztályra szóló jegyek újra felhasználhatók. Ilyen esetben célszerű kapcsolatba lépni a légitársasággal, hogy módosíthassuk az utazás időpontját. Utazásunk sikerét azonban ne bízzuk a véletlenre, érkezzünk mindig 1 órával a repülőgép indulása előtt vagy a légitársaság által előírt időpontban a repülőtérre.

...

komment


süti beállítások módosítása