Olcsó repülőjegyek, online helyfoglalás...

Olcsó repülőjegyek, online helyfoglalás !!! Az oldal a online repülőjegyek helyfoglalásával, repülős utazásokkal, repülőjegyekkel kapcsolatos információkat és repülőjegy értékesítők ajánlatait tartalmazza...

Friss topikok

Link

Repülőjegyek

HTML

Hova szeretne utazni?

HTML

:)

2007.08.15. 09:27 Utazzon velünk :)

Szökjünk Athénba az ősz hidege elől :)


Repülőjegy Athénba
-
utolsó lehetőség olcsó repülőjegy vásárlásra ( destináció - deli orszagok ) a Sky Europe légi járattal ebben az évben...



 

Budapest Ferihegy - Athén (oda - visza )

26 043 HUF
(reptéri illetékkel együtt)


september 27. - október 5.


Azért egy kis városnézés is belefért a mai "topikunkba" :)

Athén, az olimpia városa -
legalább 4 tipp mit érdemes megnézni

- Akropolisz: a legfontosabb látnivaló Athénban az Akropolisz és környéke. A 2004-es Olimpiára átalakították az Akropolisz környékét: lezártak és sétáló utcává alakítottak át több utcát, így kellemes időtöltést nnyújtanak az ásatások, múzeumok és neoklasszicista épületek.
- Athén legnagyobb piaca a Varvakeios Agora, ami az ókori Agora mellett található a történelmi negyedben. Élelmiszer piac, zöldségeket, gyümölcsöket, sajtokat, húsféléket lehet kapni itt, vasárnap kivételével minden nap nyitva tart.
- Akik a tengeri sportokat részesítik előnyben, az athéni városi buszokkal lérhetik a közeli strandokat, amelyek közül 35 rendelkezik kék zászlóval, vagyis tiszta mind a part, mind a víz, biztonságos és környezetbarát. A tengerparti strandokon általában fizetni kell belépőt, mindenhol vannak nyugágyak és a legtöbb helyen megtalálhatók a vízi sportok.
- A Vassilis Sofias utca környékén több múzeum van egymás közelében, így akiket érdekelnek a múzeumok, mindenképpen látogassanak el erre a környékre.


Itt is www.pelikan.hu/?a_aid=judithavighova néhány perc alatt online lerezerválhatja :)

komment


süti beállítások módosítása