Olcsó repülőjegyek, online helyfoglalás...

Olcsó repülőjegyek, online helyfoglalás !!! Az oldal a online repülőjegyek helyfoglalásával, repülős utazásokkal, repülőjegyekkel kapcsolatos információkat és repülőjegy értékesítők ajánlatait tartalmazza...

Friss topikok

Link

Repülőjegyek

HTML

Hova szeretne utazni?

HTML

:)

2007.09.08. 20:46 Utazzon velünk :)

Flört, pezsgő és kánkán minden mennyiségben - ez a Párizsi élet!!! Kóstoljon bele :)

Az MALÉV szüntelenül dolgozik szolgáltatásai fejlesztésén, tökéletesítésén, hogy az utazás a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen minden utas számára.

Ma, az akciós ajánlatait szeretné
bemutatni, olcso repulojegy Dublinba :

Destináció:          Budapest Ferihegy - Párisz

Repjegy:                   
                                    - 39
900 HUF( !reptéri illetékkel együtt! )
                                    -
egyirányú repülőjegy ajánlat

Hozzáférhet:   
       dátum: 15.október után

Na most kotyogjunk egy kicsit a pompák pompájakról! Az Eiffel - toronyról :)

Az Eiffel-torony Párizs egyik jelképe, amely tervezőjéről, Gustave Eiffel mérnökről kapta a nevét. Az 1889. évi világkiállításra készült, az eredeti tervek szerint a kiállítás után lebontották volna. A torony magassága 326 m, első emelete 54, második emelete 115, a harmadik 274 m magasban van.

Négyzetes, 1,6 hektár alapterületű. 8600 tonna súlyú, 12 000 darabból állították össze. Sokáig a legmagasabb épület volt a világon.

A torony mindig is megosztotta a franciákat, sokan szeretik, de sokan kimondottan utálják: becenevei is ezt tükrözik – egyesek Csúfságnak hívják, mások Öreg Hölgynek. Többször le akarták bontani, és felrobbantani. Kétszer is eladta egy szélhámos ócskavasként. A második világháborúban a németek fegyvereket akartak belőle készíteni.

Az Eiffel-torony sok megpróbáltatáson ment keresztül, de még ma is a világ egyik leghíresebb épülete ként ismerjük. A híres torony 2007-ben nagy esélyekkel indult a Világ Hét Csodájának megválasztásánál.
Nálun www.olcsorepulojegyek.blog.hu néhány perc alatt online lerezerválhatja  repülőjegyét - egyszeru es nagyszeru !  :)

komment


süti beállítások módosítása