Olcsó repülőjegyek, online helyfoglalás...

Olcsó repülőjegyek, online helyfoglalás !!! Az oldal a online repülőjegyek helyfoglalásával, repülős utazásokkal, repülőjegyekkel kapcsolatos információkat és repülőjegy értékesítők ajánlatait tartalmazza...

Friss topikok

Link

Repülőjegyek

HTML

Hova szeretne utazni?

HTML

:)

2008.07.05. 11:27 Utazzon velünk :)

Olcsó repülőjegy Indiába - akció Bombay/Mumbai és Delhibe is!

Repülőjegy - Bombay/Mumbai és Delhibe!
117 500 HUF ( Bécsől )
oda-vissza utazásra szóló ajánlat
! reptéri illetékkel együtt !

Finnair repjegyek akcios arakert!


Delhi a világ egyik legrégebb óta folyamatosan lakott városa, történelme során számtalan birodalomnak volt központja. Fontos település volt az India északnyugati részét a Gangesz-alfölddel összekötő kereskedelmi útvonalon. Számos középkori szobor, ásatási terület és sok más műemlék bizonyítja fontosságát India történelmén belül A mogulok építették a város egyik részét (a mai Óvárost vagy más néven Ódelhit), hosszú időn keresztül ez volt birodalmuk központja.

A 16. század óta a város neve Mumbai („istenanya”). A Bumbai forma, amit utóbb Bombay-re angolosítottak, valószínűleg portugál népetimológiás alak, jelentése talán jó öböl (Bom Bahia?), így értelmezték maguknak a portugálok a bennszülött névformát. 1995 óta hivatalosan újra a maráti ejtésnek megfelelő Mumbai nevet használja a város.

www.wikipedia.hu

 

komment


süti beállítások módosítása